کد خبر 110473
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۹

حرک داشتن و تغییر در وضعیت نشستن مهم است اما این وظیفه را نباید برعهده پاها انداخت. در حقیقت بهتر است تا جایی که می توانید پاهایتان را روی هم نگذارید.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، آناتومی بدن انسان در واقع اصلا مناسب نشستن طولانی مدت روی صندلی نیست این در حالی است که بیشتر ما همیشه و همه جا روی صندلی می نشینیم؛ پشت کامپیوتر، موقع کار، موقع مطالعه ...

از قرار معلوم کاری هم نمیتوان برای این نشستن های طولانی کرد. به همین خاطر شیوه درست نشستن روی صندلی برای جلوگیری از دردهای کمر، بسیار مهم است.

در زیر راهنمایی های مفیدی ذکر شده که میتوانید با به کار بستن آنها از مشکلات برآمده از زیاد نشستن جلوگیری کرده و روز کاری مطبوع تری داشته باشید.


1- محل قرار گرفتن صندلیتان را تنظیم کنید

صندلی را نزدیک میز کار بیاورید. حالا آرام به لبه میز تکیه دهید. ساعدها را راحت روی میز قرار دهید.

سعی کنید هنگام خواندن یا نوشتن به سمت میز خم نشوید، بلکه به عکس تا جایی که می توانید صاف بنشینید. به این ترتیب می توان از ابتلا به گردن درد یا پشت درد جلوگیری کرد.

2- صندلی تان را به بهترین شکل تنظیم کنید

شما باید بلندی صندلی را به گونه ای تنظیم کنید که کف پا روی زمین قرار گیرد و ساعدها به صورت افقی روی میز قرار داشته و شانه ها نیز باید افتاده و راحت باشند.

مواد استفاده شده در صندلی نیز می تواند به نشستن درست کمک کند. صندلی هایی که به جلو متمایلند برای صاف نشستن بهتر هستند و از قوز شدن جلوگیری می کنند.


3- پشتی صندلی تان را تنظیم کنید

بدترین چیز این است که از پشتی صندلی مانند محافظ گردن استفاده شود. این کار کلا اشتباه است و به مشکلات مختلف مربوط به نشستن منجر می شود. پشتی صندلی همچنین نباید خیلی بلند باشد.

4- از کل صندلی استفاده کنید

این مطلب دیگر باید واضح باشد. باید به گونه ای نشست که باسن تمام سطح صندلی را بگیرد.

5- به پاهایتان توجه کنید

برای درست نشستن باید به پاها نیز توجه کرد. پاها را 45 درجه باز کنید. این کار به ثبات و استحکام ستون فقرات کمک می کند.

6- پاها را خیلی کم روی هم بگذارید

تحرک داشتن و تغییر در وضعیت نشستن مهم است اما این وظیفه را نباید به گردن پاها انداخت. در حقیقت بهتر است تا جایی که می توانید پاهایتان را روی هم نگذارید. اگر هم این کار را می کنید باید خیلی کوتاه باشد و جای پاها را نیز با هم عوض کنید. در غیر اینصورت یک طرف باسن مورد فشار قرار می گیرد.

7- فاصله تان را تا صفحه نمایش تنظیم کنید

وقتی کل روز با مانیتور سر و کار دارید، طبیعی است که جای قرار گرفتن آن نیز باید بسیار مهم باشد.

مانیتور باید 50 تا 70 سانتیمتر از شما فاصله داشته باشد و باید به گونه ای باشد که کل صفحه در زاویه دید شما قرار داشته باشد به گونه ای که چشم به راحتی از بالا به پایین به همه چیز تسلط داشته باشد.

نکته قابل توجه این است که مانیتور همیشه باید در برابر شما باشد و باید از هر گونه چرخیدن خودداری کرد.


8- تحرک، تحرک و باز هم تحرک!

حالا قرار نیست هر پنج دقیقه از روی صندلی بلند شوید اما دیگر هر یک ساعت یک بار این کار بکنید و کمی تحرک داشته باشید. چند قدم راه بروید و یک لیوان آب بنوشید. مهم نیست کجا می روید، مهم تحرک است.

غضروف های بین مهره ها این ویژگی را دارند که هرچه بیشتر مورد استفاده قرار گیرند، انعطاف پذیرتر و نرم تر می شوند. که این مطلب اهمیت تحرک را نشان می دهد.

9- تمرین های بالا را رها نکنید

اگر در ابتدا تمرین های بالا برای شما خسته کننده است و ناراحتتان می کند، این خود نشانه ضعیف شدن ماهیچه های پشت شماست. که آن هم متاثر از سال ها اشتباه نشستن است.

هنگامی که این تمرین ها را شروع می کنید، هر چند دقیقه یک بار به شکل نشستن خود توجه کنید. زیرا تا زمانی که به درست نشستن عادت نکرده اید به صورت طبیعی به حالت قبلی باز می گردید. بعد از مدتی که تمرین های درست نشستن را انجام دادید، خود به خود درست خواهید نشست.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس